Бачу в дзеркалi ту дiвчинку маленьку

Ириша65
Де та дівчинка, україночка маленька,
На світлинах що всміхається  стареньких,   
Про щасливу долю були її мрії,
Та шкода, не всі здійснилися надії…
Роки мчались, вже бабуся я сивенька,
Бачу в дзеркалі  ту  дівчинку маленьку,
Що вінок  з яскравих  квітів одягає,
Посміхається, щось мріє та бажає…