Натщесерце

Алексей Олекс
Спи, спочивай пташина, вітер рахує зорі,
Пісня луна журавлина, хвилі - безкраєє море.
Вранішній обійми, всі натщесерце,
Кожна хвилина це прийми, сонце люстерце.

Спи, моя лагідна ненько, руки твої колискові,
Тьохкає ніжно серденько, все для любові.
Ввечері тихо, солодко, тепло сім'ї від кохання,
Вітер рахує зорі, жада душа сподівання.
2024