Тыж мене пидманула

Александр Полибином
Я казал тебе в субботу купим в магазине шпроты,

Я пришел , а их нема, пидманула, пидвела.

Припев:       
               Ты ж мене пидманула,

               Ты ж мене пидвела,

               Ты ж мене молодого

               С ума разуму звела.

Я казал тебе в четверг купим яйца на десерт,

Я пришел, а их нема, пидманула, пидвела.

Припев.

Я казал тебе в середу купим молока к обеду,

Я пришел, его нема, пидманула, пидвела.

Припев.

Ты сказала мир нам нужен, купим что-нибудь на ужин,

Я пришел ничо нема, пидманула, пидвела.

Припев