Думки - пташки

Алексей Олекс
Краєм неба думки мандрують,
Як хмаринки - чорняві, біленькі,
До звичайних людей їх приносить,
Щоб були вони здоровенькі.

Вітерець як поштар, все працює
Найчарівніша в нього уява,
Заграває з зірками, танцює,
Розуміння - найдивніша проява.

Думки - пташки, злітайте, мандруйте,
до богів, що все бачать із неба,
Янголяток маленьких врятуйте,
Біс сказав, що в війні є потреба.
2024