Базбелча, лахьтанах, буьйсанна тхов...

Джамал Дударов
Базбелча, лахьтанах, буьйсанна тхов.
Цкъа чIагIло, лерг къардеш, тийналлин зов.
Ойланийн дарц долу, стигалнаш къовкъайой.
Ткъес санна, дог чахчош, чекхдолу ов.