День Хрещення особливий

Людмила Дзвонок
Господнє Хрещення… Вірнемося в той день,
Коли Ісус хрестився у Йордані,
Щоб потім, в Дусі, винести страждання,
Які були серед Його будень!..

Служіння пам’ятаймо всі Його –
Всі зцілення і всі Його навчання,
Щоби у вірі мали всі зростання,,
Не шкодував життя для нас Свого!

День Хрещення не просто так святкуйте:
День особливий, він Господній, так,
Щоб мати на собі Святого Духа знак,
Дух буде з вами, людоньки, цінуйте!

Приймайте Господа в своє життя ви, люди,
Хай в серце увійде і зміниться воно
(Змінити серце лише Господу дано*),
І буде мир і радість тоді всюди!
         19.01.2024

*"І дам вам нове серце, і нового духа дам у ваше нутро, і викину камінне серце з вашого тіла, і дам вам серце із плоті"-
 Біблія, Єзекіїля 36:26.