Замело вс дороги пухнастим сн жком

Светлана Назаренко 3
Замело всі дороги пухнастим сніжком,
Сріблом та кришталем сяє все за вікном.
Чистота у повітрі, зимова краса,
Дивним світлом всміхаються нам небеса.

І під білим покривом радіє земля,
Як під теплою ковдрою сплять всі поля.
Морозець у повітрі бадьорить завжди,
Вітерець замітає порошей сліди.

Хай же буде і білий покрив на душі,
Та у серці складаються дивні вірші.
І нехай хуртовина весь сум віднесе,
Та сіяє усмішка твоя попри все.

Під крилами Божими затишно буде,
Небесний Отець ні за що не забуде.
Тепло хай  в душі  зігріває в морози,
Христа обітниці висушують сльози.

Всіх  благ тобі, мира, здоров'я,  любові,
А Янгол співає свої колискові.
У всьому завжди буде Господа воля,
Хай буде тобі світла, радісна доля.

18.01.2024 р.