Завируха трыялет

Анатолий Уминский
Зімы дачушка, завіруха,
Гуляла з ночы да рання.
Няўрымслівая весялуха -
Зімы дачушка, завіруха...
Чаруе снега мітусня
І гэта вам не паказуха.
Зімы дачушка, завіруха,
Гуляла з ночы да рання.

*.  *.  *.  18.01.2024 г.