из веночка сонетов Колисков1 для Мартус1

Силвер Анхелл
Привіт !
у тебе крім мене
...........................нікого
.....................................немає
я знаю
...........і ти - теж
так співала
..................мені
маленька пташка
............................на засніженій
..................................................гулочці
а ще
ти сама мені
....................нагадала
.................................про це
завсім
..........недавно
коли
.......тобі було
.....................страшенно погано
я носив тебе
....................на руках ,
....................................памятаєш ?
я кохав тебе
....................так
як ніколи
...............ніхто тебе
................................не полюбить
леді Вінтер
..................панянко
................................Зима
і хотів
..........щоб ти
.....................така крижана
.....................................і холодна
така люта
.................і неприступна
білосніжна
..................і чиста
.............................всередині
( Як маленька
......................дитина
............що уміє
........................бути
...............................жорстокою
не усвідомлюючи
............................цього )
не закінчувалася
...........................ніколи
не спливала
....................весняними
......................................слільзми
щоб там
..............усередині
не боліла більше
.............................душа
......................................і сердце
тому що
............насправді
у тебе
...........крім мене
..........................нікого немає
наспівував
.................пронизливо
....................................вітер
гуркотіли
...............автомобілі
.................................й трамваї
про це
..........говорили
.........................усі довгі
й короткі
..............гудки
.......................телефонів
навіть
..........кумедний
.........................песик приблудний
та ба ..
ти сама мені
....................про це
....................не раз
..............................повідомляла
в ультимативному
.............................тоні
а я ,
.......як останній
..........................дурник
закохався
................в твої
..........................слова
---------------------------------------------
Срібний Ангел " Ран " 2014 - 2017 р м. Львів