т1нь ц1лунку полумяного

Силвер Анхелл
Зостав на згадку
.......................щось
...............................про себе
тінь
......цілунку
...................полумяного
як капля
.............сльози
........................і роси на обличчі
коли
.......про тебе
......................згадую
як солодкий смуток
............................опівнічного
.............................................спомину
------------------------------
Срібний Ангел " Ран " 2014 - 2017 м .Львів