як домовина

Силвер Анхелл
здається
...............з
.................нічого
можна закохатися
....................у власні
...............................сльози
не було б
................так боляче
коли б ти
...............йшла у ніч
................................назавжди
-----
сон
......ще не народжувався
..............................сьогодні
а ти вже була
.......................у ньому
...................................пусткою
всередині
рваною раною
........................страшна
......................................печаль
як
....домовина..
-----------------------
Срібний Ангел " Ран " 2014 - 2017 м. Львів