Доброго ранку

Александр Ноцкий
Доброго ранку тобі, мій маленький світе!
Доброго ранку, і дня без вітрів печалі.
Видихнуть щастям нехай і батьки, і діти,
стомлені жахом війни і її реалій…

Най відпочинуть від крові боїв солдати…
Зимні птахи заспівають нехай про літо…
Сина обійме, нарешті, старенька мати,
поки татусь намагається сліз не лити…

Хай надихається нинішній день думками
про неминучий мир і безсмертне кохання…
Небо бажання зіллється нехай з пісками
теплих надій, що живемо ми не в останнє…

Хай усміхнеться нам обрій, снігами вмитий,
й ті, хто завмер, ворухнуться і рушать далі…
Доброго ранку тобі, мій маленький світе!
Доброго ранку, і дня без вітрів печалі.