Ти закохалась

Каролина Левицкая
Ти закохалась, а чому ж то сумні очі?
Ти закохалась , а де ж посмішка твоя?
Чи любий той не близько біля тебе,
Чьому  бренить сльоза?

Всміхнись, бо маєш  щастя ти любити,
Любов кружляє подумки твої.
І заблищали гарні твої очі,
І щастя ти зустріла у житті.
01 2024