Беларусь мая

София Ударцева
Як жа ты цудоўная-Беларусь мая,
А якія прыгожыя твае гарады,
Колькі шмат замкаў, захавалася тут,
Быццам ты ў казцы, лепей не знайсці!
А азёры? Бачылі? Лепш чым мора!
Як жа я кахаю цябе, Беларусь мая!

Как же ты прекрасна-Беларусь моя,
А какие красивы твои города,
Сколько много замков, сохранилось здесь,
Будто бы ты в сказке, лучше не найти! А озера? Видели? Лучше чем моря!
Как же я люблю тебя, Беларусь моя!