Родинний звiт

Наталия Кравченко 4
священний пил покрив наш вічний рід -
родинний звіт,
Ми віхи життя запустили знову,
Ми люди-боги, ми – святий народ!
І очистивши наш вічний рід -
родинний звіт

Шануємо ми священний пил,
що наш вічний рід -
родинний звіт покрив.
І опад минулих вічних років,
Святий пил нас навчив
Блюсти наш вічний рід - родинний звіт.

О, мати Земля, ти нас вигодувала,
Дала нам життя, то ж продовжуймо
наш вічний рід - родинний звіт,
То твій світлий лик навік покрила
Безсмертних років святий пил