Мовчання

Брущенко Алёна Бруна
14.01.2024.
Мені не треба натякати:
- Мовчи… - Навчилися мовчати
Мої слова. Вдягнуся в шати
Зими. Піду в снігах блукати –

Шукати Тишу, і кохатись
Із Іншовимірним, завзятість
Душі відкрити - не ховатись,
До Сяйво-Мови дослухатись…

Хто не зі мною – ні, не ворог,
Із неможливості, як корок,
Лечу із пляшки, сталий морок
Не залякає… Хуткість - мій крок.

Мовчу… Моє мовчання щире,
Немов фортеця, де є віра,
Любов потужна, стихій сила,
Що підніма у вищій вирій…