Троянди

Людмила Васильева Луцко
Я бачила нині троянди червоні
на мерзлій пожовклій траві.
І око чарують в морознім полоні
замерзлі холодні, але ще живі.

Невже їх мороз аж ніяк не лякає,
хоч снігом холодним накрив пелюстки?.
Та квітка червона як сонце палає
від холоду краща стає навпаки.