День Тетяни

Ксана Поликарпова
У Тетян сьогодні свято,
Побажань для них багато:
Будьте щасливі, здорові,
Обіймайте світ з любов'ю,
Хай тепло панує в хатах,
Відпочиньте у Карпатах
Та на райських островах;
Хай минають біль та жах
Вас і всіх, хто вам потрібен.
Хай вам вистачає гривень
На добробут і комфорт.
Швидко нарізайте торт!


17:45
12.01.2024