Нам з табою не да сну

Макс Иосифович
Ты мяне ціха распранула-
І нам з табою не да сну.
Цябе пяшчотна прыгарнуў я
І лашчу так цябе адну.

Адчынім мы з тобою  дзверы
У  таямнічы свет жадання.
Я вельмі шчаслівы, павер,
І моцнае мае каханне.