Достатнiсть

Александр Ноцкий
Ще трошки… день чи, може, два…
Веселе серце щось вигрюка
під тіла спраглого слова
з книжок, що скоро вийдуть з друку…

Наївна посмішка… рух вій,
які міняють дні на ночі…
Цей світ чека мільйон подій,
а я… а я лен цього хочу…

І хай є іншії дива
на площині земної сцени…
Ще трошки… день чи, може, два…
і ти вернешся знов до мене…