Мамин хлiб

Тая Спас
Мамин хліб
Так пахне звідусіль,
Смачнішого немає
І кожен про це знає.

Кожен знає,
Що мама душу докладає
В теє тісто,
Коли його місить.

Іще любов і доброту,
Щоб в сім'ї все було до ладу,
Щоб з'ївши скибку хліба
В душі твоїй все потепліло.

І далі ти дарив тепло,
Що там у хлібі залягло
Від твоєї мами рук-
То зілля від усих недуг!

6.01.2024г.