Одиночество

Степан Державин
Зорі в очах твоїх, як ясні ночі,
Але моя любов до тебе, немов інстинкти вовчі.
Неначе вітер весняний, як пісня,
Мій світ, моє щастя, моя вічна вишня.

Самотність - це моє найкраще в цій реальності відчуття,
Тут я відкриваю для себе нові сторінки життя.
Тут я не зазнаю ніякого знущання,
Відчуваю тільки спокій і чую трави дзюрчання.