иввва

Сергей Зак
КТО__!
     НнЕ МА!__ййеЦА
           /прра ЛЕ___тта/,,
                ТО__т
                ( Т)рраЖДА__!__йицца
                зььЗиМО__Й_,,
                ПА___д
                СсуГРО__!!__ббамьМи..
                -р__РазььДЕ___тттай_,,
                нььНИ__дда*..
                вььВЕ!__рррЧиввва_й
                " с__КаЗО__!__Й"__





Ф/п

Д(лля) ГА__!