Fuckt

Александр Ноцкий
І ворог-падлюка нам жить заважає…
І влада в столиці вдихнуть не дає…
Немає свободи… свободи немає!!!
А з рабством все добре… бо рабство ту є…

Пустий комуняка… Червоний директор…
Тернопільский пасічник типу банкір…
Макіївський злодій - росії проектор…
Кондитер - бюджетних відкатів факір…

І нині - все те ж. Сплюндрувавший довіру
хлопака зі сцени, що нам обіцяв
із злом боротьбу і гарантію миру,
а сам на Олімп крадіїв позбирав…

І все це нам серце невимовно крає…
І все це надії, на жаль, не дає…
Немає свободи… свободи немає…
А з рабством все добре… бо рабство ту є…