А ВИ ЗНА ТЕ ЯК СМ ТЬСЯ ДУША

Людмила Кравченко 4
А ви знаєте як сміється душа,
Та  душа,  що  ночами  сумує.
Її посмішка не сходить з лиця,
Бо  в  ній  вона  холод  тамує.

Вона маску одягне, а в ній грим,
Даже щастя вокруг неї в'ється.
А в  душі  лише  злива  та  грім,
Що щаслива це тільки здається.

Та нікому вона не покаже свій біль,
Вона виплаче в ночі у подушку.
І  сховає  так  далеко  свій  гнів,
Бо подушка давно - як подружка.

Не розкаже нікому, бо уміє мовчати,
Немов  губка  всі  тайни  впитає.
Через біль у душі навчилась співати,
Бо  так  віддано  уміє  кохати!!!