Алiшер Кийом. Рубоi 489

Алишер Киямов
Рубої 489

Кийом, спалювали у католиків єретиків,
Ну, а результат спалень - прощення всіх грiхiв?
У ДжахАннам* якщо очищення, Румі,
Багаття католиків від сатанинських ків!

*Пекло у мусульман.