Якимсь дивним чином...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І. С.

Якимсь дивним чином я знаю, що ти там живий
Хоча і не маю новин що до стану... Це щастя.

І сон не торкнеться сльозами прикрашених вій
І тиша - то втіха жадана, бо вибухи часті

І сердце болить (не метафора), мозок втомивсь
Розмови проходять повз мене . Мені те байдуже.

Ти просто відчуй там мене серед пекла зими
Тоді може встоїмо... Там де все щире паплюжать

Прозріння просте і вагоме. Життя . Так як є.
Тобі тепер важко. Я теж не нудьгую...Це добре.

За темною ніччю світанок завжди настає
І він подарує надії безмежні простори