Однина

Александр Ноцкий
Все чуже… Все чуже в цьому світі.
І дахи, що снігами не вкриті…
І бруківка… І небо січневе…
І будинок із мордою лева…

І блукаючі вечором тіні…
І вірші, що у спокою винні…
І народжені вічністю миті…
Все чуже… Все чуже в цьому світі.