Командири-некрофiли

Алексей Анатольевич Карелин
                ВСУ
Командири-некрофіли
Командири-некрофіли
Закопали  у могили
Закопали у могили
Сто вінків одне прокляття
Сто вінків одне прокляття
І салюты над труною
У цьому сутінку багряному
Нас живих надали мукам
Ми живі вдруг стали м'ясом
Закопали нас перед "Буком"
Закопали нас під в'язом
Командири збоченці
Посилають мирних хлопців
І ламають об колінця
Це страшно коли в лоб ланцюг
Розривається від болю
Розривається від страху
Вмираємо в російському полі
І Земля нам стала плаха
І вже зовсім непогано
Байдуже, безрозсудно
Ця мерзенна вся епоха
І Земля - Титанік-судно.
27.12.2022

***
Командиры-некрофилы
Командиры-некрофилы
Закопали нас в могилы
Закопали нас в могилы
Сто венков одно проклятье
Сто венков одно проклятье
И салют и речь над гробом
В этом сумраке багровом
Нас живых придали мукам
Мы живые стали мясом
Закопали нас пред “Буком”
Закопали нас под вязом
Командиры извращенцы
Посылают мирных хлопцев
И ломают об коленца
Это страшно когда в лоб цепь
Разрывается от боли
Разрывается от страха
Умираем в русском поле
И Земля нам стала плаха
И уже совсем неплохо
Безразлично, безрассудно
Эта мерзкая эпоха
И Земля - Титаник-судно.
27.12.2022