В таю з Р здвом

Лолита Литвиненко
Віталію, вітаю із Різдвом
Я Вас та всю сім'ю-близьких всіх Ваших.
Хай затишок панує за столом,
Я подумки від'їм куті із чаші.

За Вашим опинившися столом,
Вас від душі зі святом привітаю, -
Нехай скарбів немає-та Ваш дом
Пречиста Діва від скорбот оберігає,

Від розладів, розбрату та пітьми,
Від відчаю та від гріхопадіння.
Та Вам бажаю, любий друже, у цю мить,
В зимові холоди тепло весіннє.

Тепла в душі, та в серці благодать
Нехай поселиться та вижить помагає,
Я щиро ж буду Господа благать,
Вас від спокус уберегти, Віталій.

Щоб Вас не ухопив залений змій
У свій полон, якщо прийде спокуса,
Щоб завжди свій Ви цінували дім-
Тоді Господь убереже від землетрусу.

Та від пожежі та від наводнінь,
Бо береженого Господь оберігає.
Прийміть вітання щирі, друже мій,
Я всій сім'ї здоров'я побажаю.

Христос родився, щоби нас спасти,
Благословенна будь, Марія Діва!
До Вас я хочу на кутю прийти
Та побажати довгих літ щасливих!!!

Нехай опуститься на землю Благодать,
Як зійде в небеса зоря вечірня,
А Вас бажаю я по-дружньому обнять
Та жить щасливо аж до Воскресіння-

До Великодня у своїй сім'ї,
А не примарної шукати насолоди
На стороні. Й мені шматок куті
Ви залишіть. Побачимося ж згодом!!!