Слiди

Александр Ноцкий
Сліди за мною… Хтось та їх побачить.
Біди і щастя… болю і надій…
реальних справ і виплеканих мрій…
Побачить хтось, і в темряві заплаче

у тузі дивній… Потім усміхнеться
своїм слідам, що все перетина…
Між нами з див збудована стіна,
в якій відбиток ще когось  знайдеться…

Ми всі блукаєм світом цим малим,
ковтаючи поразок чорний дим,
і мріємо про віри перемогу

над тим, що нас вбиває ще з маля,
і поки під підошвами Земля,
нас всіх ведуть сліди людей і Б-га…