Вiйна очима Адеквата

Роман Погребняк
Беріть вила та лопати
Одягайте саморобні та залізні лати
Проти будуть гради та гранати
Ворог не зможе вас подолати
Як скрізь лати дуде гівном воняти
Воняйте що мочі, як хочете жити
Щоб своє місце в ЄС заслужити.