Перше кохання

София Святодухова
#школьныестихи

Перше кохання, коли ти прийшло?

лагідно сіті свої розплело,

душу наповнило ніжною піною,

піснею в серце ввійшло незабвінною…

Ясне, прекрасне таке почуття,

жаль, що у мене тебе вже нема -

спогади тільки зостались від тебе,

ніжність, яку берегти мені треба!


Иллюстрация: фото из интернета