Хочу вiрити в дива

Галина Чехута
Я мрію про Новий щасливий рік,
Напевне, як і всі у цьому світі.
Щоб не було війни, був мир повік,
Щоб я про це свої писала вірші…

Я мрію про дива в казкову ніч,
Щоб лиха не було на всій планеті,
Щоб зникли назавжди печаль і злість,
А душі відчували творчі злети.

Я навіть бачу: щастя, наче птах,
Кружляє і наспівує бадьоро:
То світиться яскраво на вустах,
То раптом усміхнеться загадково.

Я знову хочу вірити в дива!
Найкраще диво з див це – перемога!
О, як би я хотіла, щоб життя
Не знало ні незгоди, ні бездолля!..