Я люблю твоi примхи

Миклош Форма
Я люблю твої примхи,
бо примхи твої – теж палкі.
Я люблю твої рими –
незвичні, неждані, стрімкі.

Щось про мене напишеш –
пірнатиму в рим твоїх рай...
Твої примхи – це вірші,
та примхи мої не згадай...