Митте-вiсть

Олег Мингалев
Щастя, Щастя спів-падання
З Часом, Миттю та Творцем.
Серце б'ється. Подолання
Викликів. Твоє лице
Усміхається Свободі.
Груди дихають Ефіром.
Бог, богиня - нам сородич!
Честю виправдать не сором
Дію Со-Вісті по Праву.
Милуватися по нраву
Та любити Все навколо
Боронити слабкість кволих
Та здоров'я дарувати
Силою могутніх сонць.
Щастя, Щастя - вирувати!
В Рай веде прадавній сон.
3 грудня 2023 р.