Замовлення

Александр Ноцкий
Терміново потрібно сорок тисяч тонн м;яса.
Прилавок війни порожніє, а купці ще ходять
в пошуках того, до чого вони, курва, ласі,
віддаючи належне Марсом народженій моді.

Генерали кажуть, що то все тра не одразу.
Різник працює, можна сказати, суто повільно,
але йому потрібні наші кістки і м;язи,
щоб почувати себе в перспективі бійні вільно.

Уряд отримав таке замовлення і спішить
загнати стадо до відповідної якби стайні,
де відділять ще паруюче тіло від душі
тих, хто за життя полюбляв рішення одностайні.

Зрештою, всі вівці блукають по страху трасам,
бо саме так вигідно війни і миру природі.
Тому то і потрібно сорок тисяч тонн м;яса.
Терміново. Прилавок війни порожній, а купці ще ходять…