Подвiйна доля

Наталия Кравченко 4
До тебе прийшов рок
Крадучись у нічній тиші,
Пробереться як злодій
Покровитель він твій, суддя та вирок.
Вчинок мій - безчестя і ганьба,
То огорнутий сутінок покривалом темряви,
У вуальки чорної ховається місяць…
Подарунком злого року і долі
Та мені стане ночі тиша
І ніщо мене не зупинить
І пробив істину велику годину,
Та мені вирок поставив рок,
То тепер висить прокляття наді мною!
Ти - Космос. Рок планетних островів
Та сакральний вуальки хід Божественного годинника,
То продовж же нитку долі людей святу,
І життя щасливе, і світову еру.
Невичерпний променистий розум.
Та оркестр співзвучних і астральних струн,
У півмісячному вимірі витає, -
То наш Бог молитви радісні слухає,
Розкриваючи оголені рани,
І благаючи про кінець,
що приходить, то пізно, то рано.
Я не знаю, куди понесуть мене сумніви
Я не знаю, Богом вирішені долі змін
У цьому світі, знаю, знайду своє світле місце
Та мені там буде все під силу
І мені там буде не тісно.
Рок моєї долі знаю, Боже взяв у свої руки.
Та він світлий Батько мій,
Він не зробить муки.
Відчуваючи в душі його святе знамення.
І тепер моя душа очищена, світла, готова до бою…до битви…
Я готова приймати рішення самостійно