Новорiчна босанова

Брущенко Алёна Бруна
Пісня за посиланням тут:
https://www.youtube.com/watch?v=4huTL7kLqPg&ab

Знов колише зима
В сніжно-ніжних своїх обіймах.
Білий світ недарма
Весь у кольорах чистих – білих…
Знов чаклує зима,
Хуртовина співає соло…
І прозорі слова
Дзеном-дзвоном летять навколо.
Дзеном-дзвоном дзвенять…

ПРИСПІВ
І зимова боса-нова
Відбиває ритми знову
І танцює, і кружляє
В зимнє коло закликає.
Пророкує і віщує
Новорічне диво-чудо,
І народжуються мрії,
Бо усі казки чарівні.
Відлік дай шляхам зірковим,
Новорічна босанова…

2 куплет
Дивовижнії сни
Бачить кожен в свята зимові.
Доки падає сніг,
Загадаю кохання знову.