Нiч мiсячна

Олег Скороход
Закрутилось небо над головою.
Наздогнала куля, серцю зле.
І думки мої, за чорною водою.
Попливли туди де безнадія п'є.

 Ніч місячна, на сонце все чекаю.
 Я, ще, такий молодий.
 По лезу обрію чомусь блукаю.
 І незбагну, я мертвий чи живий.

Тіло деревіє,кров'ю землю живить.
В полі вітер виє, заклика біду.
І мене потроху в сон той вічний хилить.
Мабуть я в Вальхаллу до братів піду.

 Ніч місячна, на сонце все чекаю.
 Я, ще, такий молодий.
 Але свою надію, чогось плекаю.
 Хоча і знаю, я не святий.

Ненароджені пісні світом розлетілись.
Споглядаю як в ночі тануть всі слова.
Я шкодую, що ми знов, так і не зустрілись.
А проте, хай там що, моя душа співа.

 Ніч місячна, на сонце все чекаю.
 Я, ще, такий молодий.
 І б'ється серце допоки я співаю .
 Поки співаю я ще живий.