Ладен

Чертежи Разума
я хочу тебе слухати
я ладен тебе вислухати кожної хвилини
вислови, виплесни, розкажи
всі емоціі душі,
разом ми приборкаємо,
хоч би спробуємо.
ти мені потрібна
все твоє життя,
з усіма проблемами
потрібна мені
до мурашок,
до одуру.
навчимося довіряти,
відкрито так,
з малого
збудуємо те,
що іншим
не по силі.
станеш
хоча б трохи
щасливішою майбутнім .
і якби ти знала,
як я бачу тебе в снах Діснелейда
Щоб мрія була в дії,
Щоб час на праці змінився до 8 годин із 16
Щоб більше часу приділяла собі