Час

Чертежи Разума
Приділи час собі, порадуй, розслабся, видихни, на вулиці міста випорхни той негатив, приділи час собі, співай, веселись, нічого не роби, відпочинь душею та тілом. і не забудь поспати, приділи час собі,відпусти, не контролюй, перестати говорити через силу, на дзвінки не відповідай, приділи час собі. послухай музику, сходи в кіно, замов вечерю, відкрий вино. та завари смачний чай. приділи час собі. потанцюй, відволікайся від роботи, оточи серце турботою. спробуй бодай почати.