Випаде сн г

Чертежи Разума
якщо завтра випаде сніг
і дороги засипе знову,

я все одно прийду до тебе,
щоб просто обійняти.

якщо завтра підуть дощі,
і стане не видно руки, погляду
вір, слухай і чекай,

ая буду поруч.

якщо завтра скасує рейс

автобус, що йде до тебе,
я по полю, вулицею, через ліс
прийду і не кину в біді.

якщо завтра нічого не станеться,

і навіть вітер не чіпатиме тюль,
я любитиму тебе пристрасно, чисто,

як у мить катастроф і бур.