Захист

Чертежи Разума
тебе долюблять
з усіма
колючками,
які
просто

спосіб захисту.

тебе долюблять

з усіма

незручними випадками.
можеш сміливо

на це

розраховувати.

ти сяєш,
твій приклад
заразливий

та показовий.
тебе будь-яку
зрозуміють.

і долюблять тебе,
неодмінно