Дов ра

Чертежи Разума
давай поговоримо про те,
що тебе найбільше
засмучує
розберемо сумніви
і вийдемо на вулицю
дозволь мені
обійняти тебе
на самому початку
і сказати,
що ти трудяга
і величезна розумниця.
я тобою захоплююсь,
ти – диво, сяй.
в моїх очах
ти завжди
будеш найкращою.
почувайся.
будь ласка,
почувайся
та уважно
слухай…