Диво

Чертежи Разума
ти заслуговуєш
турботи,
кохання
та уваги,
просто тому,
що ти є.
тому,
скільки завгодно,
обіймай мене
і залишайся тут.
ти диво,
навіть якщо не віриш мені.
навіть якщо серце мовчить
все одно
потрібно
ставитися до тебе
ласкаво,
трепетно,