Так хочу

Чертежи Разума
я так хочу,
щоб у тебе не боліло нічого
щоб все було простіше
виходило саме по собі.
щоб безкінцеве чисте небо
залишалося над головою.
я так хочу,
щоб у тебе не хворіло.
щоб було спокійніше
не залежило від інших.
і всім у приклад твою смілість
як чудній орієнтир.
я так хочу,
щоб все зложилося в нас
адже все час діє
Все залежить від нас самих…