Дар

Чертежи Разума
твоя щирість дар,
а в поєднанні
з небувалою ясною посмішкою
немов стріла,
пронизує серце навиліт
навіщо ти рятуєш усіх без розбору,
при цьому множачи в собі почуття втрати?
давай проговоримо це.
і навчимося дружити так,
щоб нікому цього
було не боляче.
особливо/навіть
тобі