я Кохаю

Чертежи Разума
Люблю твій  запах, тіла та твої руки , та твої рухи
Я люблю кохати тебе
Ти стала для мене цілим світом
Тому коли ми познайомились,
Ти стала моєю цілею, сенсом життя.
Веду себе як наївна   молода дитина,
Ти симпатична і трохи скромна.
Я почав  вважати  що ти моя маленька
Я хочу захистити тебе
Перешкодити від труднощів світу,
Але ніколи не казав  про це нікому
Я ніколи не сприймав колишніх всерйоз.
Ти є і будеш маленькою для мене завжди
Ти здаєшься    мені такою молодою і непорочною,
Що я боюсь із часом щось не не сказати/написати
Ти є  гарна до сліз ти є ціла галактика на
Завжди.
Але я ніколи не кохав, ніколи так був закоханий
Я гуляв із багатьма жінками/дівчатами
Навіть коли на мене чекала моя колишня  а я був в компанії випивали, гуляли, тусили.
Я нікому так і не я міг віддатись як я тобі я вірний
Я сам не розумію, чому  я змог покохати в своі 27 я люблю твої очі, плечі твій голос, твій погляд. Я  мрію як ми гуляєм парком, я обіймаю тебе за плечі,
Ти  просила дивитися  тобі у вічі.
Просила не брехати, просила любити вічно,
Дарувати себе та своє тепло.
Просила того, чого я не чув від інших я
обіймаю  за плечі.
По твоїх  щіках текли сльози щастя
 Я  люблю  тебе,  а я ніколи не казав це так нікому так щиро про це.
Я не любив тих ким були до тебе, я любив але, то не було так щиро
Я люблю твої плечі.
Люблю тебе   фізично у будь-яких позах,
Але я ніколи не говорив тобі це
Після я прив'язався до тебе
Як Тузик до Бобика,
А ти  все бачила, відчувала, розуміла.
Я знайшов в тобі свій ідеал сенс життя
Я ставлюсь до тебе як до  немовля
Дивлюсь  фото, а на очах сьози від того що я не скоро зможу тебе відчути поряд
Вперше в житті я реву навзрид.
З мене виходить  вся дурниця і лайно,
Яке нагромадилося за ці роки.
Мої сльози капають на телефон на наші смс
Я реву, як хлопчик і бьюсь  головою об стіну,
Я  рву  на собі волосся і кусаю  лікті.
Я ніколи не любив так
Не відчував ніколи такого
Але якщо я її не любов , то чому
Жодна жінка у світі,
Мені не може замінити цих плечей?
Цих губ, цих очей?
І якщо я не люблю тебе, то чому мої думки про тебе..