Самотн сть

Чертежи Разума
розділи зі мною самотність,
Розкажи про сумніви.
мені так щиро хочеться,
щоб у будь-який момент часу,
ти не почувала себе покинутою,
зламаної та залишеної.
будь ласка,
будь обережніше,
адже на плечі твої
стільки звалено.
адже навколо тебе
стільки дивного,
а ти одна.
можеш видати себе за слабку,
але будь сильна.
у тебе
все вдасться,
ти все зможеш.
у житті завжди,
що ні день
то ще один бій.
розділи зі мною самотність.
я з тобою.